TREZIREA INIMII ILUMINATE


Bazat pe experienta si cunoasterea de o viata a lui Drunvalo Melchizedek, si cartea sa numita Spatiul Sacru al Inimii

4 Zile - Workshop Intensiv - Mihaela Pacheco

12 - 15 Ianuarie - Bucuresti

15 – 18 Martie - Piatra Neamt

Mihaela Pacheco este un trainer autorizat de Drunvalo Melchizedek si al scolii pe care acesta creat-o de curand “Scoala Readucerii Aminte”- (http://drunvalo.net/teachers/index.php )

DE CE TRAIREA IN INIMA ?

Acest workshop este bazat informatiile primite direct de la Drunvalo Melchizedek, profesor, mentor si un prieten drag de la inceputul timpurilor.

L-am urmarit pe Drunvalo in ultimii cativa ani, prin intermediul cartilor si emisiunilor sale, iar in ultimul an l-am cunoscut personal si am participat la worshopurile pe care le-a organizat. Un spirit total deosebit, cu o candoare si dorinta fara limite de a ridica si ajuta spiritele acestui pamant.

In ultimii ani si mai ales de la inceputul lui 2010, Drunvalo a lucrat foarte mult pentru a intelege mai bine cum poate aduce la cunostiinta noastra a tuturor, invataturile pe care le-a primit de la spirite superioare. In luna iulie a.c. am participat la un seminar in care Drunvalo a pregatit aproximativ 50 de noi profesori, care sa il ajute in a duce mai departe in lume cunoasterea lui prin metodele invatate si experimentate cu el. Sunt privilegiata sa ma numar si eu in acest grup de trainers acreditati si doresc sa duc mai departe invataturile lui Drunvalo, cu inima deschisa dupa cum isi doreste el. Pot spune ca lucrand cu Drunvalo au fost cele mai frumoase momente din viata mea. Am trait sentimentul de implinire, de pace si liniste, am inteles la modul profund ce inseamna a fi in inima.
Tot ce va pot promite este ca aceste invataturi va vor schimba viata pentru totdeauna.

Acest workshop intensiv de 4 zile va aduce toata invatatura lui Drunvalo, din trecut si prezent. Cu permisiunea lui Drunvalo voi combina mesajele continute in cartile lui, inclusiv informatii care nu au fost inca publicate.
Workshup-ul va include introducerea si clarificarea a ceea ce inseamna a trai in inima, ve-ti experimenta metoda intrarii in inima, vindecarea emotionala, conectarea inimii si a creierului, procesul crearii in inima si activarea MerKaBaei naturale, din INIMA.

De fapt sa nu uitam : cunoasterea vine intr-un mod direct si simplu, noi o facem mai complexa, dificila si greu de inteles. Totul este in fata noastra si va fii incredibil de usor.
Toti veti experimenta pe parcursul celor 4 zile aceste noi invataturi trimise cu dragoste si lumina din inima de Drunvalo.

Orele de workshop (cu pauze de pranz si de gustari)

Joi – Duminica 10:00AM – 6:00PM (cu posibile schimbari odata ce data este confirmata)

Lectura recomandata pentru o intelege si o practicare mai usoara
- Floarea Vietii – vol I si II
- Trairea in inima – Cum sa intrii in spatiul sacru al inimii
- Sarpele de lumina

Pentru amanunte in legatura cu acest workshop email Mihaela Pacheco
mihapach@yahoo.com

Noutati veti gasi in viitor pe siteurile urmatoare:
http://awakeningtheilluminatedheart.blogspot.com
http://drunvalo.net/index.html
http://www.ovidiudragosargesanu.com/workshop/

Cu multa dragoste din adancul inimii.
Mihaela Pacheco

„Numai cu inima poti vedea, esentialul este invizibil pentru ochi.” - Antoine de Saint-Exupery