Ultima ora

Un mesaj pentru toti cei care au urmarit acest blog si sunt interesati in aceste invataturi. 

Aceasta este o oportunitate unica intr-un moment unic, intr-o locatie unica. Am primit acest mesaj acum un an de zile in timp ce am facut o vizita la Sfinx. Nu mi-a fost deloc usor. Am organizat acest eveniment cu foarte putin ajutor, cu multe obstacole, dar am stiut ca e nevoie sa il fac indiferent de numarul de oameni care vor veni. Daca as putea v-as aduce pe toti. Daca as avea permisiune si posibilitati as face acest eveniment pentru $1. DAR NU POT. Eu va astetp pe cei care simtiti ca doriti sa veniti. Sunt oportunitati pentru fiecare buget si in masura in care pot si am voie va ajut, o voi face... dar e nevoie sa comunicati cu mine. Cei care ma cunosc stiu ca ajut acolo unde pot. 

Gregg Braden spune .. Urmati busola interioara si gasiti o modalitate sa aduce totul in realitate ... Asta este tot ce va recomand.

In ce priveste costul as vrea sa fac cateva clarificari . 

Am primit cateva comentarii despre costul acestui eveniment si doresc sa aduc cateva clarificari.

Puteti participa la toate evenimentele sau partial. Puteti rezerva camera si masa impreuna sau separat. Deci exista optiuni pentru fiecare buget, costul (workshops + cazare) pornind de la aproximativ 62 euro (evenimente partial) - 550 euro(evenimente integral). Pentru cei care doresc, exista optiunea de 3 mese pe zi – menu normal,vegetarian sau Vegan – RON 70/zi
Detalii gasiti pe formularul de inscriere inclus aici. 

Intrebari - Trimiteti un email sau un mesaj privat pe FB. Nu ratati o oportunitate unica bazandu-va pe supozitii referitoare la pret. 

Reduceri workshop: 
* 40 % reducere studenti si pensionari - Copii sub 14 ani pot participa doar insotite de parinti la un cost redus. Va rog sa ma contactati pentru detalii. 
** 10 % reducere pentru cei care iau 2 sau 3 evenimente impreuna ( vedeti formularul de inscriere) 
Alte detalii vor fi postate si pe blog ..

Un comentariu:

  1. Dumnezeu nu si-a Creat copiii pentru a cunoste Moartea. I-a creat pentru a fi ei Dumnezei.

    RăspundețiȘtergere