Workshop ATIH - Trezirea Inimii iluminate


Dragii mei,
In perioada 16 -28 Februarie voi revenii in Romania la solicitarea multora dintre voi si voi sustine doua (3) workshopuri ATIH pentru toti cei care nu au putut veni in tabara de vara din 2014 sau 2015. BONUS Special pana la 17 Februarie pentru participanti din Bucuresti si Slatina avand in vedere ca aveti la dispozitie cateva zile suplimentare
Oiginal am avut doua, dar prietenii din Slatina au dorit un workshop in localitatea lor si am simtit ca a venit momentul sa fac acest lucru.
INFORMATII despre ATIH - Trezirea Inimii iluminate, MEDITATIE si alte materiale gasiti la sfarsitul acestui material. Workshop deschis pentru cei care doresc sa repete pentru o contributie speciala.

CONTACT , RELATII si INSCRIERE
ORADEA – 18 – 21 Februarie 
INSCRIERI - MIRELA CODILA - mirelacodila@yahoo.com / 0742. 21. 12. 24
https://www.facebook.com/events/1194718303876554/
BUCURESTI – 25 – 28 Februarie
https://www.facebook.com/events/1513246992312355/
INSCRIERI - IRINA - irinapm2005@gmail.com / 0724. 16. 11. 66
SLATINA - 3 -6 MARTIE 
INSCRIERI - corinadr81@yahoo.com / 0733. 59. 69. 33

Aditional claselor ATIH voi sustine 2 seri introductive la BUCURESTI pentru noile workshopuri pe care le-am creeat bazat pe cerintele celor cu care am lucrat si nu numai.
Prima seara introductive 23 Februarie – 18:00 – 21:00 - Vom explora posibilitati de vindecare a traumelor emotionale, cum ne afecteaza acestea in viata de zi cu zii, si cum pot fi eliberate prin exercitii zilnice simple.
A doua seara inroductiva 24 Februarie – 18:00 – 21:00 – Vom explora relatia dintre sferele energetice la nivelul chakrei pineale si pituitare, la nivelul chakrei inimii, si la nivelul chakrei radacina, a energiei sexuale. Importanta energiei sexuale in eliminarea blocajelor, in echilibrare si cum ne poate sustine in trezirea spirituala.

Pentru informatii si inscrieri pentru aceste clase trimteti un mesaj pe email michellepacheco8888@gmail.com sau un mesaj privat pe FB 
Va asteptam cu drag
Lumina si pace tuturor. Namaste <3 
Michelle Pacheco 


Never forget again - Meditation with Mother Earth and Father Sky - 2016
 


Despre Trezira Inimii Iluminate  - Interview avut cu Drunvalo Melchizedek



Aici puteti gasi mai multe detalii despre activitatea mea. 

Doresc din inima sa avem posibilitatea sa lucram impreuna, sa pot impartasii cu voi minunatul dar pe care l-am primit de la Drunvalo atunci cand a infiintat Scoala Reamintirii (School of Remembering) in iulie 2011. Fiind parte din prima promotie de instructori acreditati de Drunvalo, am avut oportunitatea sa lucrez alaturi de el de nenumarate ori, sa invat, sa imi readuc aminte si sa imi regasesc calea mea. Nu exista bucurie mai mare decat aceea de a impartasii aceste invataturi cu voi. Include aici si un interviu realizat cu Drunvalo imediat dupa terminarea pregatirii din iulie 2011 in Sedona, AZ. 
Doresc sa redecoperim impreuna importanta de a regasii capacitatea de a ne vindeca emotional, de a ne reamintii cum sa iubim neconditionat din inima, sa ramanem centrati in spatial sacru al inimii, sa ne reamintim cine suntem cu adevarat. Deasemenea redescoperiti importanta activarii corpului de lumina, MerKaBa si a abilitatii de a creea, manifesta din inima tot ce va doriti.
Va astept cu drag 

TREZIREA INIMII ILUMINATE

WORKSHOP BAZAT PE EXPERIENTA SI CUNOASTEREA DE O VIATA A LUI DRUNVALO MELCHIZEDEK