TREZIREA INIMII ILUMINATE


WORKSHOP BAZAT PE EXPERIENTA SI CUNOASTEREA DE O VIATA A LUI DRUNVALO MELCHIZEDEK

  Drunvalo Melchizedek a creeat o noua scoala numita Scoala Reamintirii, Scoala ce este incununarea muncii sale de o viata. In aceasta noua scoala profesorii vor fi pregatiti, in afara de MerKaBa, pentru intelegerea completa a revolutiei constiintei umane care are loc acum si reprezinta un proces care a devenit parte din viata noastra pe care o traim zi de zi.
MerKaBa, in toate formele ei existentiale, are nevoie sa fie conectata in coprul uman, sa includa inima si creierul nostru, prin conectii exterioare, care nu au fost prezentate in studiile precedente, in asa fel incat potentialul uman sa poata ajunge la nivelurile necesare ascensiunii, inaltarii, la niveluri de constiinta mai inalte. Daca ai facut doar un training de activare MerKaBa, mai ai inca foarte multe de realizat !                                                                                                                                                    
Doar MerKaBa singura nu este completa. Inima contine instructiunile originale ale Vieti, iar atunci cand inima detine controlul vietii personale, Viata raspunde cu bucurie si putere. Cand MerKaBa este direct conectata cu Spatiul Sacru al Inimii, viata unei persoane devine interconectata cu viata de pretutindeni si se misca in constiinta inalta intr-un mod natural...
Din inima mea pentru  inima voastra,
Drunvalo
                                         
DE CE TRAIREA IN INIMA
Prin trairea in inima se realizeaza :
•         Conectarea inimii cu creierul, cresterea nivelului de constiinta…. Aminteste-ti cine esti
•         Activarea celui de-al treilea ochi, a glandei pineale, facilitand astfel procesul creatiei din inima.
•         Intrarea si procesul creatiei din Spatiul Sacru al Inimii
•         Activarea razelor de lumina, creearea Holoului uman. (Aura Umana)
•         Crearea unei MerKaBe permanente din inima, care va fi in conectie permanenta cu energía Mamei Pamant.
•         Procesul de a ne intoarce in inima si cum sa traim in inima.
•         Diferenta care o face creearea unei MerKaBe din inima, trairea in inima, in Unitate si cum ni se schimba viata odata ce ne eliberam si ne reamintim procesul creatie din inima.


 A fost demonstrate stiintifica importanta inimii si a campului electromagnetic asupra corpului nostrum fizic dar si spiritual. Cum putem sa ne schimbam viata si realitatea in care traim atunci cand avem capabilitatea de a sta in inima s idea crea din inima ..
Institutul HeartMath  din California studiaza de foarte multi ani aceasta tematica si au ajuns la niste concluzii care pentru prima data se imbina cu spiritualitatea.
Un alt autor si om de stiinta, Gregg Braden a studiat indeaproape acest subiect “ al inimii” si a impotantei ei. Interview realizat de Gregg Braden

Va recomand  sa vizionati interviul pe care mi l-a acordat Drunvalo.



„Numai cu inima poti vedea, esentialul este invizibil pentru ochi.” - Antoine de Saint-Exupery

Ma simt deosebit de onorata sa fiu un mesanger al scolii lui Drunvalo si sa impartasim cu voi toti aceste invataturi deosebite.
 
Va asteptam cu drag,
Lumina si pace eterna.
Mihaela